Hakkari’de içme suyu arızası

Hakkari Belediyesi ekipleri, sağanak yağış ve dondurucu soğuklara rağmen içme suyu arızalarını gidermek için hummalı bir çalışma başlattı.Son yılların en büyük kar yağışının yaşandığı Hakkari’de, vatandaşların susuz kalma

Genel 28.03.2019 11:08:44 0
Hakkari’de içme suyu arızası
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Belediyesi ekipleri, sağanak yağış ve dondurucu soğuklara rağmen içme suyu arızalarını gidermek için hummalı bir çalışma başlattı.

Son yılların en büyük kar yağışının yaşandığı Hakkari’de, vatandaşların susuz kalmaması için büyük bir çalışma örneği sergileyen Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri, sağanak yağış ve dondurucu havaya rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin başında bulunan Hakkari Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Kızılkaya ve Erhan Okay, yağışlardan kaynaklı meydana gelen içme suyu arızalarını kısa sürede giderdikleri belirtildi.

Bağlar Mahallesi Sanayi civarı ve Kıran Mahallesi’nde arızalanan içme suyu şebekelerini onarmak için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, diğer taraftan ise soğuklarla mücadele ediyor.

Yağışlarla birlikte kentin birçok noktasında toprak kayması sonucu meydana gelen su şebekesi arızalarını gidermek için çalışmaların sürdüğünü belirten belediye yetkilileri, kentin susuz kalmaması için ellerinde geleni yaptıklarını söylediler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem