Hakkari “Fam Tekstil” perakende satışlarına başladı

Hakkari’de 100 Kişi Kapasiteli “fam Tekstil” Fabrikasında Üretilen Bay, Bayan Ve Çocuk Tayt Çeşitleri, Eşofman Takımları, Tişört Ve İç Çamaşirlari Toptan Fiyatına Perakende Satışına Başladı.

Genel 14.12.2019 10:04:45 0
Hakkari “Fam Tekstil” perakende satışlarına başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.12.2019 10:04

Hakkari’de 100 kişi kapasiteli “Fam Tekstil” fabrikasında üretilen bay, bayan ve çocuk tayt çeşitleri toptan fiyatına perakende satışına başlandı.

Hakkari’nin Biçer Mahallesinde bulunan İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) tesislerinde iş adamı İsmail Çatal’a ait fabrikasında üretilen bay, bayan ve çocuk iç çamaşırları, eşofman takımları, tişört, swit ve kapşonlu atletler toptan fiyatına perakende satışına başladı. Tekstil fabrikasında çalışan genç kadınlar tarafından üretilen ürünler fabrikanın mağaza bölümünde satışa sunuluyor. Kentte uzun yıllardır tekstil sektöründe çalışan iş adamı İsmail Çatal, her geçen gün işsizliğin arttığı Hakkari’de 100 kişi kapasiteli iki bölümden oluşan tekstil fabrikasında maalesef ekonomik şartlardan dolayı 6 kadın istihdam etmek zorunda kalıyorum. Hakkari’de 35 yıldır bu sektörde hizmet veriyorum. Daha önce yine kentte 80 ila 90 eleman çalıştırmak kaydıyla birkaç tane İstanbul firmaları ile fason imalattı yapıyordum. Bölgenin sıkıntılarından ve krizlerden dolayı fason alamamamızdan ve fason gelmediği için problem yaşadık ve bunun neticesinden kendi iş yerimizde bazı elemanları çıkartmak zorunda kaldık” dedi.

Bu bölgede temel sorunlarından birinin ise işletme sermayesi sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Çatal, “İnşallah ileride bunu gidermeye çalışacağız. Şimdi ise Fam markası adıyla çamaşır üretmekteyiz. Çamaşırla beraber bay, bayan ve çocuk, tayt çeşitleri, eşofman takımları, çocuk eşofmanları, tişört, swit ve kapüşonlu atlet gibi ürünleri yapmaktayız. Toptan ve perakende satışlarımızı birkaç tane firmaya veriyoruz. Fakat şu anda kendi bünyemizde kendi atölyemizde perakende satışları da başlattık. Tüm vatandaşlarımızın cebine hitap eden fiyatlarla herkesi mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Gençlerbirliği U-16’da bölge şampiyonu oldu


Van Spor

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ