Güroymak'ta 'Yavrularımızla Kucaklaşıyoruz' etkinliği

Genel 2.02.2018 14:56:42 0
Güroymak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, “Yavrularımızla Kucaklaşıyoruz” etkinliği kapsamında ilçedeki çocukları makamında ağırlamaya devam ediyor.
Bir yandan ilçe kaymakamlığı diğer yandan ise belediye başkan vekili olarak çalışmalarını sürdüren Alibeyoğlu, yoğun programına rağmen ilçedeki çocukları da ihmal etmiyor. Haftanın belli günlerinde mesaisinin bir kısmını “Yavrularımızla Kucaklaşıyoruz” etkinliği kapsamında ilçedeki çocuklara ayıran Alibeyoğlu, bu kapsamda çocuklar makamında ağırlamaya ve onlarla vakit geçirmeye devam ediyor.
Çocuklara özel bir ilgi göstererek onlara ne kadar değerli olduklarını bizzat hissettiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, bunu da bir gelenek haline getirdi. Sokakta karşılaştığı çocuklarla koyu bir sohbete girdikten sonra onları makamına davet eden Alibeyoğlu, makamında da çocuklara özel bir ilgi gösteriyor.
Makamında çocuklara çay ve tatlı ikramında bulunup, sık sık kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, ailelerine, vatana ve millete hayırlı birer evlat olmaları için nasihatlerde bulunan Alibeyoğlu, daha sonra ise çocuklara yemek ikramında bulunuyor.
Alibeyoğlu’nun özel ilgisi karşısında kendilerini oldukça değerli hisseden çocukların mutluluğu ise gözlerinden okunuyor.
İlçedeki çocukları makamında ağırlamaya ve onlara vakit ayırmaya devam edeceğini belirten Alibeyoğlu, çocukların her birinin ayrı ayrı değerli olduğunu söyledi. Amaçlarının çocuklara ne kadar değerli oldukları hissettirmek olduğunu kaydeden Alibeyoğlu, özel ilgi gösterdikleri çocukların her birinin gözlerindeki mutluluğun paha biçilemez olduğunu ifade etti.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun ağırladığı çocuklardan 10 yaşındaki Ahmet Kandemir ise, ilk defa bir kaymakamın konuğu olduğunu belirterek, kaymakamın özel ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem