Gürkan’dan trafikte yoğunluk açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anayurt Bulvarı ikinci kısım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Genel 18.04.2021 16:08:13 0
Gürkan’dan trafikte yoğunluk açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.04.2021 16:08

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anayurt Bulvarı ikinci kısım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Gürkan, tarafından yapılan inceleme gezisine Genel Sekreter Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç eşlik etti.

Mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür eden Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç yaptığı konuşmada, “Yakınca mahallemizde yapılan kavşak çalışmalarından sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu alanda 2 km asfalt çalışması gerçekleştirerek ulaşım noktasında büyük rahatlama sağlandı. Yakınca mahallesinden Özsan Sanayi Sitesine ve Hastahanelere çok rahat bir erişim sağlanacaktır. Yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatya’daki trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif bulvarlar ile bağlantı yolları açtıklarını belirten Gürkan, “Muhtarımızın da ifade ettiği gibi Yakınca Kavşağı diye tabir edilen bu bölgede çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu yolumuz Anayurt Bulvarına bağlanacak Özsan Sanayi Sitesindeki yolla birlikte artık Yakınca bölgesindeki vatandaşlarımız ana artere ihtiyaç duymadan direkt Anayurt Bulvarının ikinci kısmı ve birinci kısmını kullanarak şehir merkezine, hastanelere ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelere rahatlıkla ulaşabilecekler. Ocak ayında çalışmalarına başladığımız bu bölgemizde diğer akslarla birlikte 7 km’lik bir yol çalışması gerçekleştirdik. Hem trafik güvenliği acısından hem trafiğin sağlıklı işlemesi acısından ve zaman acısından önemli bir aks oldu. Bu çalışmaların Yakınca’daki hemşerilerimize ve buradan istifade edecek tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarımız Malatya’mıza hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanında


Van Spor

Elazığspor-Ankaraspor maçı biletleri satışta


Van Spor

Sivrice’de "Atatürk ve Gençlik Koşusu" coşkusu


Van Spor

U15 Okçuluk bölge müsabakaları şampiyonu Elazığ


Van Spor

Elazığsporlu Maksut’un annesi hayatını kaybetti


Van Spor

Hem okuyorlar hem buz pateni öğreniyorlar


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Bandırmaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

Elazığ’a dünya şampiyonluğu gururu


Van Spor

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

Muşspor, 1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başladı


Van Spor

TFF 3.Lig’de Yeşilyurtspor Niğde Belediyespor’a konuk olacak


Van Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ