Gürkan’dan siyasi partiler değerlendirmesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kendisine yapılan ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz siyasi partileri demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak görüyoruz” dedi.

Genel 21.04.2021 19:43:17 0
Gürkan’dan siyasi partiler değerlendirmesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.04.2021 19:43

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kendisine yapılan ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz siyasi partileri demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak görüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer ile Yeşilyurt İlçe Başkanı Veysel Yıldız, Akçadağ İlçe Başkanı Murat Pektaş, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yıldız’ı makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, “Başkanımızı içinde bulunduğumuz Ramazan ayını tebrik etme amacıyla ve ilimizde kendi adımıza tespit ettiğimiz bazı sorun ve önerilerimizi kendilerine iletmek için ziyaret ettik. Pandemi sürecinde üzerimize düşen görev ve sorumluluklar noktasında parti olarak çalışmalarımızı Başkanımıza ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlamak için el birliği ile gayret edeceklerini söyleyen Başkan Gürkan, “Biz siyasi partileri demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak görüyoruz. HÜDA-PAR da Malatya’da birlik ve beraberlik noktasında, dirlik ve düzen noktasında, vatandaşın dayanışması noktasında güzel örnekler ve güzel faaliyetler sergiliyorlar. Temennimiz ve dileğimiz odur ki Malatya’yı bir bütün olarak geleceğe hazırlama noktasında bütün siyasi partilerin görüş ve düşüncüleri, bütün STK’ların görüş ve düşünceleri, bütün kanaat önderlerinin ve yerel önderlerin görüş ve düşünceleri bizim yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasına ve istikrarlı, istikameti doğru olan bir yolda gitmemize neden olacaktır.

Bu anlamda bizlere sunacakları önerileri kıymetli buluyoruz. İnşallah sunulan önerilerle birlikte şehrimizin var olan problemleri, sorunları varsa çözümü noktasında birbirimizle ilişki içerisinde şehrimizi daha iyi bir istikbale hazırlamak için el birliğiyle gayret edeceğiz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ