Gürkan Bahri Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Genel 19.12.2017 15:10:34 0
Gürkan Bahri Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.12.2017 15:10
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bahri Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Gürkan, belediye olarak Bahri Mahallesi’ne 38 km asfalt yol yaptıklarını söyledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş, Erenli Mahalle Muhtarı Nuri Bağ ve ilgili birim yetkilileri ile birlikte Bahri Mahallesi’nde incelemede bulundu.
Burada mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye olarak Bahri Mahallesi’ne 38 km asfalt yol yaptıklarını belirterek, “Bahri Mahallemizde geçen yıl 25 kilometre, bu yıl 13 kilometre, toplam da 38 kilometre asfalt yapılmış. Ayrıca bazı yerlerde kilit taşı yapılmış. Ancak mahalle içindeki sokaklar şu anda hizmet bekliyor. Onda da arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız incelemelerde artık kadastrosal yol anlamındaki gerekli çalışmaları yapıp, behamahal oranın asfaltlarının yapılması noktasında ilgili arkadaşlara talimatları verdik. Neticede bu mahallelerimizin çağdaş, modern anlamında bir yapıya kavuşması, burada yaşayan insanlarımızın daha sağlıklı bir ortamda ve 21’inci yüzyılın şartlarına uygun bir şehir mahallesinde yaşaması için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Bu konudaki çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
Bahri Mahalle Muhtarı Nuri Bağ ise, “Öncelikle Başkanımıza buraya kadar geldiği için çok teşekkür ediyorum. Bizim 38 kilometre yolumuz yapıldı. Eksik kalan bazı kısımlar da inşallah yakın bir zamanda yapılacağına inancımız tamdır. Başkanımız yaptığı incelemesi sonrasında eksik kalan yerlerin yapılması için gerekli talimatları verdi. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ