Gündüz’den Iğdır’da cumhur ittifakına çağrı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli ifade ettiği gibi ’Ülkenin bekası için söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ sözün

Genel 7.02.2019 09:52:58 0
Gündüz’den Iğdır’da cumhur ittifakına çağrı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.02.2019 09:52

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli ifade ettiği gibi ’Ülkenin bekası için söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ sözünün en çok ihtiyaç duyulduğu ilin Iğdır olduğunu düşünüyorum. Bu nedenden dolayı Iğdır’da mutlaka cumhur ittifakının yapılması adına çağrıda bulunuyorum. Bu ittifak olmazsa kaybeden Iğdır olacak, kazanan HDP olacaktır" dedi.

Ülkenin bekası için söz konusu vatansa gerisi teferruattır sözünün asla oy kaygısı, ya da seçimi kazanma kaygısı ile söylenmiş bir söz olmadığını ve ülkenin çok zor dönemlerden geçtiğini söyleyen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, tabiri caizse ülke olarak bir var olma, yok olma mücadelesi ile karşı karşıya olduklarını dile getirdi. Gündüz, ya birlikte olup ülkeyi yarınlara taşıyacaklarını ya da bu topraklarda yüz yıllardır gözü olanlara teslim olup yok olacağını belirterek, "Bundan dolayı adı yerel seçim olsa bile bu seçim adeta bir var olma, yok olma mücadelesinin verileceği çok önemli bir seçimdir. Bu seçimin cumhur ittifakı tarafından kazanılması halinde ülkemizin huzuru, selameti ve yarınları için çok önemli bir eşik geride bırakılacaktır. Bu gerçekler ışığında son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan güzel ilimiz Iğdır’da cumhur ittifakı olmalı mı, olmamalı mı şeklindeki tartışmaları yerinde ve doğru buluyorum. Memleketin bekası için söz konusu vatansa gerisi teferruattır söyleminin en çok ihtiyaç duyulduğu ilin Iğdır olduğunu düşünüyorum. Çünkü Iğdır ilimiz kişisel ihtiraslara, parti menfaatlerine heba edilmeyecek kadar değerli bir ildir. Iğdır’da Ak Parti ve MHP kesinlikle ittifak yapmalıdır. Hatta bu ittifaka katılmak isteyen diğer partilerde şartsız, koşulsuz destek vermelidir. Ama, fakat, lakin şartlarını öne sürmeden. Iğdırlı biri olarak, Iğdır’ı çok iyi bilen biri olarak Iğdır’da ittifak yapılmazsa kesinlikle seçimi HDP kazanır. O halde kaybeden Iğdır olur, kaybeden Iğdır halkı olur, kaybeden Türkiye olur, kaybeden hepimiz oluruz. Bu kapsamda Iğdır halkı olarak Cumhurbaşkanımızdan ve Devlet Bahçeli’den özellikle ricamız Iğdır’da cumhur ittifakının biran önce hayata geçirilmesidir. Parti kaygısı, kişi kaygısı duymadan hangi parti öncülünde olursa olsun, cumhur ittifakı Iğdır için elzem ve vazgeçilmez bir meseledir. İnanıyoruz ki taşıdığımız endişeleri ve kaygıları Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli’de taşımaktadır. Gelin hep beraber bir olalım, beraber olalım. Iğdır’ın HDP zihniyetine teslim edilmesine seyirci kalmayalım” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ