Gülen bir hafta önceden suikasti anlattı

FETÖ’nün hain bağlantılar deşifre edilirken gazeteci Tamer Korkmaz bugünkü yazısında FETÖ'nün bir alçaklik kokan hainlik belgesini köşesine taşıdı. Gülen’in Uğur -mumcu’nun suikastinden tam bir hafta önce büyük bir suikast

Genel 25.01.2019 22:04:23 0
Gülen bir hafta önceden suikasti anlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

FETÖ’nün hain bağlantılar deşifre edilirken gazeteci Tamer Korkmaz bugünkü yazısında FETÖ'nün bir alçaklik kokan hainlik belgesini köşesine taşıdı. Gülen’in Uğur -mumcu’nun suikastinden tam bir hafta önce büyük bir suikast olacak ve yıllarca konuşulacak dediğini yazdı.

Yazsın da locaefendi diye hitap ettiği FETÖ’nün o gün bunu nasıl anlattığını yazarak hain bağlantıları bir kez daha ortaya koydu. Yazıda Fetullah Locaefendi; Uğur Mumcu cinayetinden tam bir hafta öncesinde (17 Ocak 1993’te) İzmir’de Bozyaka Yurdu’ndaki “dar dairedeki” sohbetinde “Devlet kademelerine öyle bir nüfuz ediyoruz ki, bizi jiletle kazısalar bile yok edemeyecekler!” diyerek (daha o tarihte) çok iddialı bir şekilde konuşuyordu!

1995 yılında Fetullahçılardan kopan ve sonraki yıllarda Paralel Yapı üyesi polislerin hedefi haline gelen bir doktorun anlattığına göre; Fetullah Gülen aynı sohbette -isim vermeden- “Çok yakında büyük bir suikast haberi duyacaksınız. Üzerinde senelerce konuşulacak bir suikast…” diyordu!”

Tamer Korkmaz’ın bu yazIsından aslında iki şey çıkarmak gerekiyor. Birincisi daha 1993 yılında devlet kademelerine nasıl sızdıklarını anlatıyor. Hem de öyle bir sızmışlar ki jiletle biie kazınmaz türde. Bu ne demek oluyor? Yani Gülen öyle Erdoğan devrinde çok büyük bir şekilde sızmamış. Tam tersi Erdoğan Gülen’in sızdığı devlete sızıp Gülen’i devletten attı. Düşünün önemli bir suikasti bile devletten önce haber alması tam bir hafta önceye dayanıyor. 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem