Güder’den anlamlı ziyaret

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehidi Engin Tilbeç ve Şehit J.Er Ercan Akın’ın baba ocağını ziyaret etti.

Genel 23.04.2021 16:39:31 0
Güder’den anlamlı ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.04.2021 16:39

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehidi Engin Tilbeç ve Şehit J.Er Ercan Akın’ın baba ocağını ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 15 Temmuz gecesi darbe girişimini protesto ederken tankın altında kalarak şehit olan 16 yaşındaki Engin Tilbeç ve 15 Temmuz 1996 günü Hakkari Yüksekova’da PKK terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Er Ercan Akın’ın ailelerini ziyaret etti. İki şehit ailesinin baba ocaklarını ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkan Güder, şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını kaydederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Güder, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin daima yanında olacağız, her türlü ihtiyacınızda gönlümüzde kapımızda sizlere daima açık” diyerek, şehit çocuklarına özel olarak hazırlanan eğlence dolu 23 Nisan hediyelerini şehit ailelerine takdim etti.

“Şehitlerimizin emanetleri bizim başımızın tacıdır”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehit ve gazilerimizin kutlu emanetleri bizim başımızın tacıdır. Şehit aileleri ve gazilerimiz bizim için çok önemlidir. Battalgazi Belediyesi olarak bizler her zaman, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Türkiye’mize göz diken hainlerin terör faaliyetlerini engellemek için Mehmetçiğimiz ve güvenlik güçlerimiz, gece gündüz demeden nöbet tutuyorlar. Rabbimden vatanı için canını seve seve vermeye hazır güvenlik güçlerimize, güç ve kuvvet diliyorum. Rabbim onları esirgesin. Bu vatan için hepimizin canı feda olsun. Şehit annelerimiz ve babalarımızın dillerinden dökülen tek bir söz vardı: ‘Vatan sağ olsun, Memleket sağ olsun. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez. Bir canım daha olsa onu da veririm’ diyen bir anne ve babanın evlatlarıyız. Evlatlarımız bundan sonraki süreçte şehit olmasın diye hükümetimiz üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Ülkemizde yaşamak bir bedel gerektiriyor. Rabbim bir daha bu ülkeyi eski günlerine götürmesin. Bu vatanın aydınlık geleceğine kasteden terör örgütlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Bugünde şehitlerimizin saygıdeğer annelerini ve babalarını ziyaret ederek ellerini öptük, hayır dualarını aldık. Şehitlerimizin ailesinin, çocuklarının ve kardeşlerinin 23 Nisan Bayramını canı yürekten kutluyorum. Türk milletinin başı sağ olsun, rabbim sizlere sabırlar versin. Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve dualarla yad ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, şehit babası Hasan Tilbeç ve Nusret Akın’a Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ