Gönüllü gençler doğadaki hayvanlara yem bıraktı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aziziye Gençlik Merkezi doğadaki dostlarımız için seferber oldu. Uçan hayvanlar ve kanatlılar için doğaya yem ve bu bırakan gençlik liderleri ve gönüllü gençler alkış aldı.

Genel 23.12.2020 14:43:13 0
Gönüllü gençler doğadaki hayvanlara yem bıraktı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.12.2020 14:43

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aziziye Gençlik Merkezi doğadaki dostlarımız için seferber oldu. Uçan hayvanlar ve kanatlılar için doğaya yem ve bu bırakan gençlik liderleri ve gönüllü gençler alkış aldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Aziziye Gençlik Merkezi gönüllülük faaliyetlerine devam ediyor. Aziziye Gençlik Merkezi bu kez uçan hayvanlar ile doğadaki kanatlılar için seferber oldu. Gençlik Liderleri ve Genç gönüllülerin bu sefer ki durağı doğa oldu. Kar yağışıyla birlikte harekete geçen gençlik liderleri ve gönüllü gençler, aç kalacaklarını düşündükleri kuşlar ve doğadaki dostlarımız için doğaya yem ve su bıraktı.

Aziziye Gençlik Merkezi genç gönüllüleriyle hazırlamış oldukları yemlikleri doğaya bırakarak örnek bir davranışa daha imza attı. Yapmış oldukları yem kaplarına buğday serpen ve su koyan genç gönüllüler, yemliklerin kar yağışından etkilenmemesi için üzerlerini kapatıp güzel bir görüntü oluşturdular. Gençlik Lideri Yaser Taşkesenlioğlu sokaktaki dostlarımızın aç kalmamasının yanı sıra gençlerimize merhamet duyguları aşıladıklarını söyledi. Taşkesenlioğlu, anlamlı bir projeye imza atan genç gönüllü Eda Yağan ve minik gönüllülere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Erzurum’da kış mevsiminin ağır ve çetin geçtiğine işaret ederek, “Gençlik Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz doğadaki dostlarımızı unutmamışlar. Oldukça anlamlı bir faaliyete imza atarak, kar yağışının durmasıyla birlikte doğaya yem ve su bırakarak uçan hayvanlar ile kanatlıların aç kalmaması için seferber oldular. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ