'Göç Yolu Elveda Balkanlar' filminin galası Hakkari'de yapıldı

Genel 25.09.2018 22:50:08 0
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2018 22:50
Hakkari’de senaryosunu ve yönetmenliğini Turgut Ural, yapımcılığını Mustafa Şengün’ün üstlendiği "Göç Yolu (Elveda Balkanlar)" filminin galası yapıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve Hakkari Belediyesi desteğiyle Hakkari Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1.Ulusal Film Festivali kapsamında “Elveda Balkanlar Göç Yolu” filminin galası, tüm sanatçı kadrosunun katılımıyla Hakkari’de yapıldı.
Bulvar Caddesi gala programı için trafiğe kapatıldı. Filmin oyuncuları davul zurna ile karşılandı. Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Funda Toprak ve beraberindekiler filmin oyuncuları ve yöre halkı kol kola girerek davul zurna eşliğinde halay çekti.
Yönetmen Turgut Ural ve oyuncular filmin galasını Hakkari’de yaptıkları için çok mutlu olduklarını, çevresi tamamen değişen bir Hakkari ile karşılaştıklarını ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı Hakkarililere teşekkür etti.
Vali Toprak ise, filmin yönetmen ve oyuncularına birer hediye vererek, “Göç Yolu Elveda Balkanlar” filmin galasının Hakkari’de yapıldığı için çok mutlu olduklarını söyledi.
Hakkari’nin her yönüyle çevresinin değiştiğini ifade den Vali Toprak, Hakkari halkına övgüler yağdırarak Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti. Hakkari Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu ise, Hakkari’ye gelen filimin kadro ekibine teşekkür etti.
Filimin galasına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Hakkari İl Emniyet Müdür Vekili Gürcan Görgülü, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Ak Parti İl Başkan Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Gençlik Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. Filim gösterimi ile gala sona erdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ