Girlevik Şelalesi tatilcilerin ilgi odağı

Erzincan’ın Çağlayan beldesindeki Girlevik Şelalesi ziyaretçilerine her mevsim ayrı güzellik sunuyor.

Genel 10.03.2021 09:29:26 0
Girlevik Şelalesi tatilcilerin ilgi odağı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.03.2021 09:29

Erzincan’ın Çağlayan beldesindeki Girlevik Şelalesi ziyaretçilerine her mevsim ayrı güzellik sunuyor.

Yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki şelale, yer yer 10 metrelik dev buz sarkıtlarının oluştuğu doğa harikası görünümüyle de görsel şölen oluşturuyor. Hava sıcaklığının normale dönmesi ile beraber beldenin önemli turizm merkezlerinden olan Girlevik Şelalesi’ne kent merkezinden ve il dışından ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alan Kalecik köyündeki 9 kaynak suyunun birleşmesiyle oluşan Girlevik Şelalesi, ziyaretçilerine her mevsim ayrı güzellik sunuyor. Yazın serin havası ve çevresindeki yemyeşil bitki örtüsüyle, kışın da kar ve buzla bütünleşen eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerin ilgisini çeken şelale, seyrine doyum olmayan görüntüler oluşturdu.

Girlevik Şelalesi’nin yazın ayrı kışın ayrı güzel görüntüye sahip olduğunu belirten ziyaretçilerden Elif Tanık, “Erzincan çok güzel bir şehir, kendi yaşadığım şehir olduğu için çok şanslı ve mutluyum. Her tarafıyla çok güzel.” dedi.

Eşsiz manzarayı görmeye gelen Nuriye Girgil ise, “Burası çok güzel, değerli yerler. İnsanlar gelsinler turizm açısından burayı ziyaret etsinler.” diye konuştu.

Gürül gürül suların aktığı doğa harikası şelalenin kendisi için huzur yeri olduğunu söyleyen Mert Ölmez, “Çağlayan benim için huzur yeri. Bu şelalenin suyunun akışındaki sesi duyduğum zaman huzurla doluyorum. Öyle bir huzur doluyor ki içime buraya oturup bu sesi dinleyebilirim.” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ