Gece mesaisinde yolların işaretleri yapıldı

GECE MESAİSİNDE YOLLARIN İŞARETLERİ YAPILDI

Genel 31.08.2020 15:55:31 0
Gece mesaisinde yolların işaretleri yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.08.2020 15:55

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde Ağustos ayında 460 kilometre uzunluğunda yatay işaretleme yol çizgi çalışması gerçekleştirildi. Yatay işaretleme çalışması, trafik yoğunluğunun olmadığı gece saatlerinde yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Özer, tören alanı bölgesi başta olmak üzere Malatya kent merkezinde ana arterlerde yol çizgileri ve bordürlerin boyalarının yenilenmesi çalışması yaptıklarını kaydetti.

“Üniversite ile istişare halindeyiz”

Daire Başkanı Özer,“Atatürk, İnönü, Mehmet Buyruk, Eşref Bitlis, Fahri Kayahan, Altın Kayısı, Mıhlıdut gibi caddeler başta olmak üzere ana arterlerde toplamda 460 kilometrelik yatay işaretleme yol çizgi çalışması gerçekleştirdik. Çizgi ve işaretlemelerimizin daha kalıcı olması için öncelikle araştırmalarda bulunmuştuk. Bu kapsamda İnönü Üniversitemizde ilgili fakültedeki akademisyen hocalarımızla yapmış olduğumuz istişareler doğrultusunda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu çerçevede yaptığımız çalışmayla yol çizgilerimiz daha uzun ömürlü oluyor” dedi.

“Özveriyle çalışıldı”

Kent merkezindeki çalışmaları gece saatlerinde gerçekleştirdiklerini anlatan Özer, “Personelimizin özverili çalışmasıyla gece saatlerinde çalışmamızı yaptık. Atılan boyanın üzerinde araçlar geçmeden kuruma sürecini de daha sağlıklı hale getirmiş olduk. Yol çizgileriyle şehrin görüntüsü de değişiyor, bir yenilenme olmuş oluyor. Ulaşım Hizmetleri Dairemize bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yaptığı çalışma, can ve mal kayıplarını önlemesinin yanı sıra estetik olarak da güzel bir faaliyet olarak gerçekleşmiş oluyor” diye konuştu.

Özer, görünürlüğü ve kalıcılığı arttırmak amacıyla yaya geçiş işaretlemelerini ‘2K çift kompenant’ denilen yöntemle boya sermek suretiyle yenilediklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ