Gazetecilerden Van Emniyet Müdürü Ekici'ye taziye ziyareti

İstanbul Beşiktaş’da yaşanan hain saldırıda çok sayıda polisin şehit olması ve yaralanması üzerine Vanlı Gazeteciler Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’ye taziye ve destek ziyaretinde bulundu.

Genel 15.12.2016 16:45:03 0
Gazetecilerden Van Emniyet Müdürü Ekici
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk’ün Haberi

İstanbul Beşiktaş’da yaşanan hain saldırıda çok sayıda polisin şehit olması ve yaralanması üzerine Vanlı Gazeteciler Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’ye taziye ve destek ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarete Van Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç, Anadolu Basın ve Yayın Birliği Van Şube Başkanı Bişar Ulutaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Aras, Faruk Akgeyik ile Gazeteci Ziya Türk katıldı.

 

Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin hem kendi geleceği, hem de bölgenin huzur ve güveni için taşıdığı öneme değinilen ziyarette, öncelikle İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının yanı sıra bugüne kadar ülkenin birliği ve huzuru için hayatını kaybeden tüm şehitler için Fatiha okunup dualar edildi.  

 

MEHMET SUAT EKİCİ, ‘GÜÇLÜ BİR GELECEĞE GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK YÜRÜMELİYİZ’

Türkiye’de yaşayan herkesin birinci sınıf vatandaş olduğuna dikkat çeken Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, “Türk’ü Kürt’ten, Laz’ı Çerkes’den, Arab’ı Acem’den ayırmak mümkün değil. Geçmişten gelen kadim kültürümüz ve inancımız bizi insanlık temelinde buluşturup hepimizi eşit olarak kabul ediyor. Bizim için de etnik kimliği, kültürel farklılığı ve dini inancı ne olursa olsun insanı esas almak, her insanın doğuştan sahip olduğu başta yaşama hakkı olmak üzere tüm haklarına saygı duymak ve korumak öncelikli görevdir. Bu bakımdan parçalanmamızı isteyenlerin aksine birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, huzur ve güven içerisinde güçlü bir geleceğe gönül gönüle vererek yürümeliyiz. Bu anlayışla, yasaların verdiği görev ve yetki çerçevesinde devletimiz adına halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz” dedi.

 

KARAKOÇ, ‘ÖNCELİĞİMİZ DEVLETİMİZİN GELECEĞİ, ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ, İNSANIMIZIN HUZURUDUR”

Heyeti temsilen söz alan Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç ise “Geçmişten bugüne tüm hayatımız boyunca ülkemizin birliği, insanımızın huzuru, devletimizin geleceği için her şartta kararlı duruşumuzu sürdürdük. Görev yaptığımız medya camiasında bundan sonra da son nefesimize kadar bu kararlılığımız devam edecek. Devletimizin bekasına, ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın huzuruna kasteden terör örgütlerine ve destekçilerine karşı görev yapan tüm güvenlik güçlerimizi tebrik ediyoruz. Başta İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz olmak üzere, vatan savunmasında canla başla görevi başında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve şahsınızda tüm emniyet teşkilatına başsağlığı diliyoruz. Yaralı olan güvenlik görevlilerinin de bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz” dedi.

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem