Garip’ten Belediye Başkanı Güder’e ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya gelen 22. Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip’i konuk etti.

Genel 29.03.2021 12:29:54 0
Garip’ten Belediye Başkanı Güder’e ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.03.2021 12:29

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya gelen 22. Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip’i konuk etti.

Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi’nin ‘Demokrasi ve Özgürlükler’ Projesi kapsamında bugün düzenleyeceği “28 Şubat Postmodern Darbesi” konulu söyleşi için Malatya’ya gelen 22.Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç ve beraberindeki heyet Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Geçmişin tecrübesini gelecek kuşaklara aktarılmasının büyük önem taşıdığını belirten Güder, söyleşi konuğu Garip’e Battalgazi’ye gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan gençlik yatırımları hakkında kısa bilgiler verdi.

“Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz”

Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder’in Battalgazi’de rol model çalışmalara imza attığını belirten Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, “İç İşleri Başkanlığı ile ortaklaşa olarak yürüttüğümüz ‘Demokrasi ve Özgürlükler’ projesi kapsamında düzenleyeceğimiz söyleşimizin konuğu olarak 22. Dönem Milletvekilimiz Recep Galip ağabeyimizi konuk ediyoruz. Ağabeyimiz ile birlikte Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizin belediye başkanını ziyaret ettik. Hem ziyaret edip sohbet etmek hem de muhabbetiyle bizlere ufuk olması için bu ziyareti gerçekleştirdik. Başkanımızın bizlere gösterdiği ev sahipliği ve her zaman gençlere yaptığı rol model hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Gençlerimizle 28 Şubat’ı konuşacağız”

Malatya’da ve Battalgazi’de olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden 22.Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip, “Malatya’da ve Battalgazi’de olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bugünde Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder beyefendiyi ziyaret ediyoruz. Pandemi nedeniyle mesafemize dikkat ediyoruz. Bu anlamda geçirdiğimiz bir yılın önümüzdeki yıllar içerisinde çok daha fazla kısalarak, üzerimizdeki musibetin kalkmasını rabbimizden niyaz ederiz. Başkanımıza minnettarlığımızı sunuyoruz ve gayretinin daim olmasını temenni ediyorum. Darbeler tarihine bakıldığında, 400 yıllık bir geçmiş gözlerimizin önüne seriyor. Sadece Cumhuriyet döneminde bir darbe yaşanması söz konusu değil, geçmişten beri devam eden bir süreç var. Belki 28 Şubat’ı belirgin kılan ‘Bin yıllık bir mühür bastık’ düşüncesinin nasıl alabora edildiğini anlatma adına, 28 Şubat’ı yeniden okumak ve geleceğimize yeniden bir yol haritası çizmek lazım. Darbelerden, musibetlerden, olaylardan ve hadiselerden kendimize düşen payı ve gereken tedbirler konusunda mütalaa yapmak en doğru olanıdır. Milli Türk Talebe Birliği, benim liseli yıllarımdan itibaren evim olmuştur. Bugünde kıymetli başkanımın daveti üzerine, gençlerimize 28 Şubat’ı konuşacağız. Güzel bir söyleşi olacak inşallah. Bizleri bugün ağırlayan başkanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Geçmişi unutmamak ve unutturmamak gerek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kıymetli misafirlerimizi, Malatya’nın kadim ilçesi Battalgazi’mizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Vekilimiz ve ağabeyimizin de az önce altını çizdiği bir konu vardı. Geçmişi unutmamak ve unutturmamak gerek. Yüce Rabbimiz, Kuran-ı Kerim’de ‘Geleceği, geçmişe göre inşa etmemiz’ için uyarıda bulunuyor. Sizlerde bugün ki programda gençlerimize, geçmişi hatırlatma noktasında vereceğiniz bilgiler çok değerli ve önemlidir. Milli Türk Talebe Birliği, bir hayat mektebidir. İnsanların eğitimlerinde ciddi katkıları olmuştur. Dünyada Türkiye’yi gündeme taşıyan insanların, bu okullardan geçtiğini biliyoruz. Buda bizi memnun ediyor. Rabbim eksikliklerinizi vermesin. Rabbim geleceğimize ışık tutan insanlarımızın ömrünü bereketli kılsın” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ