FLO, Kuzey Makedonya’da ikinci mağazasını açtı

ÜSKÜP (AA) - FLO, Kuzey Makedonya’daki ikinci mağazasını başkent Üsküp’teki Capitol Mall alışveriş merkezinde açtı.Mağazanın açılışına Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Oğuzhan Berber, FLO mağazalar?

Genel 28.08.2020 15:40:59 0
FLO, Kuzey Makedonya’da ikinci mağazasını açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.08.2020 15:40

ÜSKÜP (AA) - FLO, Kuzey Makedonya’daki ikinci mağazasını başkent Üsküp’teki Capitol Mall alışveriş merkezinde açtı.

Mağazanın açılışına Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Oğuzhan Berber, FLO mağazaları Yurt dışı Operasyonlar Müdürü Fatih Fedai, FLO Balkanlar Sorumlusu Sevgi Yazıcı, Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Fedai, çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Kuzey Makedonya’nın kendileri için stratejik bir pazar olduğunu belirten Fedai, "Balkanlara girerken Balkanları tanımak için çok önemli. İlk mağazamızı Kalkandelen’de açtık bir ay önce, bu ikinci mağazamız. Çok hızlı iki açılış yaptık ve buradan beklentilerimiz çok yüksek." ifadelerini kullandı.

FLO’nun 1960 yılında Türkiye’de kurulan bir firma olduğunu ve 28 ülkede kendi mağazalarını başarıyla devam ettirdiğini ifade eden Fedai, "Makedon ve Türk halkı birbirine çok benzer, çok yakın halklar dolayısıyla buradan çok ümitliyiz, çok heyecanlıyız burada açtığımız için." şeklinde konuştu.

Son yıllardaki mağaza açılışlarıyla birlikte ciddi bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade eden Fedai, "Bu yılın sonunda pandemi süreci de dikkate alınarak büyümeye yine devam edeceğiz. Yıl sonuna doğru inşallah Balkanlar’da üçüncü mağazamızı da Sırbistan’da Belgrad’ta BEO Mall’da açacağız. Mutluyuz, gururluyuz. Gelen tepkiler de bizi çok heyecanlandırıyor, çok sevindiriyor. Umarım Makedon halkı ile birlikte bütünleşip daha iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ