Feribot saatlerine sokağa çıkma yasağı düzenlemesi

TUNCELİ (İHA) – Tunceli’nin Pertek ve Çemişgezek ilçeleri ile Elazığ arasındaki feribotların hareket saatleri hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle yeniden düzenlendiği bildirildi.

Genel 19.11.2020 16:54:54 0
Feribot saatlerine sokağa çıkma yasağı düzenlemesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.11.2020 16:54

TUNCELİ (İHA) – Tunceli’nin Pertek ve Çemişgezek ilçeleri ile Elazığ arasındaki feribotların hareket saatleri hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle yeniden düzenlendiği bildirildi.

Pertek ve Çemişgezek İlçesi ile Elazığ arasında yük ve yolcu taşımacılığı yapan belediye ve özel feribotların hareket saatleri Cumartesi ve Pazar günleri uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle yeniden düzenlendi.

Düzenlemeye göre, Cumartesi ve Pazar günleri Pertek iskelesinden ilk feribot, 06:00’da, Elazığ iskelesinden ise, 08:00’da hareket edecek. İkinci feribot Pertek iskelesinden 08:00’da Elazığ iskelesinden ise, 10:00’da hareket edecek. Bu saatten sonra saat 20:00’a kadar her iskeleden yarım saatte bir hareket edecek olan feribotlar, 20:00’da Pertek, 22:00 Elazığ iskeleden, 22:00 Pertek, 00:00’da ise Elazığ iskelesinden hareket edecek.

Petek Belediye tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Saat 00:00’dan sonra sabah 06:00’a kadar tedarikçiler ve acil durumlar için belediye feribotu çalışacak. Feribotlar hasta ve ambulans hariç bekleme yapmayacak, saatinde hareket edecektir” denildi.

Çemişgezek iskelesinde saat başı düzenlenen seferlerde hafta sonu ilk feribot 11.00’da son feribot 19.00’da Elazığ’dan ise ilk feribot 11.30’da son feribot 19.30’a hareket edecek.

Çemişgezek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “17.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanımızın Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda 20.11.2020 Cuma günü saat 20:00’den itibaren geçerli olacak şekilde hafta sonları belediyemize ait feribot geçiş saatleri belirtildiği gibi düzenlenmiştir” ifadelerine yer verildi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ