Fatih Ocak’tan yetkili sendika açıklaması

Şehit, Gazi Yakınları ve Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Fatih Ocak, “Yetkili sendika olmak için çok çalışıyoruz' dedi.Genel Başkan Fatih Ocak, Sendikanın Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan, Ge

Genel 10.03.2019 16:26:22 0
Fatih Ocak’tan yetkili sendika açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.03.2019 16:26

Şehit, Gazi Yakınları ve Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Fatih Ocak, “Yetkili sendika olmak için çok çalışıyoruz" dedi.

Genel Başkan Fatih Ocak, Sendikanın Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan, Genel Başkanı Ocak, sendikanın amaçları hakkında bilgiler vererek, “Amacımız tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm şehir ve gazi yakınlarıyla tüm vatansever kamu personelini tek çatı altında toplamak. Sendikacılığa yeni bir heyecan getirmektir. Sendikamızın en önemli farkı çıkarsız ve sosyal sendikacılık adına çalışmasıdır. Diğer sendikaların çözemediği tıkanıkları çözmek için çalışmaktayız. Yetkili sendika olmamız halinde gelirlerimizin tamamını üyelerime hizmette kullanacağız. Bunların en önemli adımı evlenen kardeşlerimize evlilik yardımı, cenazesi olan üyelerime cenaze yardımı, şehit gazi yakınlarının tamamına burs ve üyelerimizden maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarımızın çocuklarına burs vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Memurlara yapılan zam oranına değinen Ocak, memurlar adına yetkili sendika olmak istediklerini belirterek, “Türkiye’de 3,5 milyon memur kardeşimiz var. Bu kardeşlerimizin aldığı zam oranı yüzde 10. Memur-Sen arkadaşlarımızın, istek ve taleplerine kulaklarını tıkayan sadece aylık gelirlerine odaklanan bir sendika. Biz eğer yetkili sendika olursak, bir şeyleri başaralım istiyorsak Şehit ve Gazi sendikasına bir fırsat vereceğiz. Bize fırsat verin biz bir dönem yetkili sendika olalım. Kanunen en çok üyeye sahip olmamız gerekiyor. Olmak için de biz çok çalışıyoruz, teşkilatımız çok çalışıyor. Buradan, Elazığ, Batman, Muş, Şırnak’a tekrar gideceğiz. Herkese anlatacağız, herkesin elini tutup herkese sendikayı anlatacağız. Sistemi anlatacağız ve bu işi başaracağız. Yalnız başarırken de sizlere ihtiyacımız var. Sizler bir arkadaşınıza anlatacaksınız. O gidecek internet sitemizi ziyaret edecek. Yetkili sendika olursak memur arkadaşlarımızın hem yetkili sendika olarak ceplerine dokunacağız hem toplu sözleşme masasından dimdik, çok somut güzel rakamlarla ayrılacağız. Hem de tüm memur arkadaşlarımızı kucaklayan bir sistem getireceğiz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ