ETÜ - ETSO İşbirliği Protokolü imzalandı

Erzurum Teknik Üniversitesi İle Erzurum Ticaret Ve Sanayi Odası (etso) Arasında Üniversite Sanayi İşbirliğini Güçlendirebilmek Adına Etü – Etso İşbirliği Protokolü İmzalandi.

Genel 25.09.2019 11:27:14 0
ETÜ - ETSO İşbirliği Protokolü imzalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum Teknik Üniversitesi ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) arasında üniversite sanayi işbirliğini güçlendirebilmek adına ETÜ-ETSO işbirliği protokolü imzalandı.

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal, ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Dumlu ve ETSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında, Erzurum Teknik Üniversitesi ve ETSO yönetiminin üniversite ile sanayi arasında kurulacak işbirliklerinin birlikte ele alması, karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik öneriler geliştirilmesi, sanayicilerin yapacağı Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarında ve yenilikçi ürün ortaya konulmasında üniversitenin bilgi birikiminden yararlanmasını tesis etmek maksadıyla taraflar arasında iletişimin ve bölge ekonomisini geliştirecek işbirliklerinin sağlanması amaçlanıyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem