ETSO’da, “İletişim” semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimler Kurulu (KGK) ile Genç Girişimciler Kurulu (GGK) tarafından işverenlere yönelik, “İletişim” konulu bir seminer düzenlendi.ETSO Yönetim Kurul

Genel 26.04.2019 15:58:29 0
ETSO’da, “İletişim” semineri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimler Kurulu (KGK) ile Genç Girişimciler Kurulu (GGK) tarafından işverenlere yönelik, “İletişim” konulu bir seminer düzenlendi.

ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halit Dursunoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Genç ve Kadın Girişimci Kurulları üyelerinin ilgi gösterdiği seminerde, toplumsal hayatta iletişimin gücünü anlatan Prof. Dr. Halit Dursunoğlu, “Karşımızdakiyle güçlü bir iletişim kurmak için onu değerli görmemiz, bizim de iyi niyetli ve samimi olduğumuzu, ön yargılı olmadığımız hissettirmemiz çok önemlidir” dedi. İnsanın iletişimde güçlerinin farkında olması ve kendisini doğru anlatması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Dursunoğlu şunları söyledi; “Güçlü iletişim kurmanın başka bir yolu da; önce doğru anlatmak sonra aynı dilde konuşmaktır. Söylediklerimizle, duruşumuzla, bakışımızla, bedenimizle, yazdıklarımızla, susuşumuzla ama haddimizi aşmadan kendimizi ifade edebilmeliyiz.”

İletişimde sadece anlaşılmanın değil karşıdakini anlamanın da şart olduğunu kaydeden Prof. Dr. Dursunoğlu, “Karşımızdakinin; duygularını hissetmek, düşüncelerini anlamak, eskilerin ifadesiyle, ‘hâliyle hâllenmek’, hareketlerini anlamak, yazdıklarını anlamak, kısaca, karşımızdakini anlamak iletişimimizi daha da güçlendirecektir” diye konuştu.

Seminerin sonunda, TOBB ETSO KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu, Prof. Dr. Halit Dursunoğlu’na katkılarından dolayı, Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının üyelerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem