ETSO Başkanı Yücelik’ten taziye mesajı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Bingöl’den Tatvan’a giderken elim bir helikopter kazası sonucu şehit olan 11 Mehmetçik için bir taziye mesajı yayımladı.

Genel 5.03.2021 16:05:31 0
ETSO Başkanı Yücelik’ten taziye mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.03.2021 16:05

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Bingöl’den Tatvan’a giderken elim bir helikopter kazası sonucu şehit olan 11 Mehmetçik için bir taziye mesajı yayımladı.

Mesajında, Türkiye’yi yasa boğan kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, “Şehitlerimizin acısı yüreklerimize kor gibi düştü. Kazada şehadete yürüyen başta 8. Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş olmak üzere bütün kahramanlarımıza cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, tüm silah arkadaşlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

Türkiye’nin 37 yıldan bu yana terörle mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Yücelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kahraman güvenlik güçlerimizin canları pahasına verdiği mücadelenin sonucunda şer odaklarının desteklerine rağmen terörün beli kırıldı. Bu destansı mücadelede vatanın bekçileri; asker, polis, korucu her biri yaz-kış, gece-gündüz demeden, yağmura, çamura, kara, tipiye aldırmadan her türlü zorlu şartta bizler sıcak yuvalarımızda rahat edelim, güven içerisinde yaşayalım diye gözünü kırpmadan, mücadele ediyor. Onların hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emanetleri, milletimizin emanetidir. Rabbim bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın. Ebediyete uğurladığımız şehitlerimize bir kez daha Cenabı Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı, yaralı kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ