Esnafın borç defterini kayyum başkan kapadı

Ağrı’nın Diyadin İlçesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Alper Balcı, esnaf ziyaretinde vatandaşın biriken borçlarını ödedi.

Genel 26.02.2021 12:02:44 0
Esnafın borç defterini kayyum başkan kapadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.02.2021 12:02

Ağrı’nın Diyadin İlçesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Alper Balcı, esnaf ziyaretinde vatandaşın biriken borçlarını ödedi.

Geçtiğimiz günlerde Diyadin İlçesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak atanan Alper Balcı, ilçe halkının sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. İlçede bulunan küçük esnafı ziyaret eden Kaymakam Balcı, bakkallarda ki veresiye defterinde vatandaşın ödeme sıkıntısını yaşadığını öğrenince tüm veresiye defterini kendisi kapattı. İlçede bulunan bakkalların borçlarını kapatan Kaymakam Balcı, bu davranışı ile ilçede kısa sürede gündem oldu.

Olayı sosyal medya hesabından duyuran ilçede esnaflarından Mehmet Sarı “Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz sayın Alper Balcı esnafları ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Bu ziyaretiyle bir daha halkın yanında olduğunu gösterdi. Kendisi bizlerin sorunlarıyla bizzat ilgilendi . Bizden veresiye alışveriş yapan ve geri ödeme durumu olmayan vatandaşlarımıza yardım edeceğini ve onların yanında olacağını dile getirdi. Buradan kendisinde sonsuz şükranlarımızı sunarız ifadelerini kullandı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Diyadin ilçesini ziyaretinde esnafların sorunlarını dinlediğini ve bu sorunları gördüğünü ifade eden Kaymakam Alper Balcı “Sayın valimizi ilçemizi ziyaretinin ardından esnafımızı ziyaret ederek sorunları ile ilgilenmemi istediler. Bizlerde bu talimatla esnafımızı ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Amacımız vatandaşımızın ve esnafımızın yükünü hafifleterek onların yanında olmak. Bunu başardıysak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ