Eski Bakandan ziyaret

Tarım, Orman ve Köyişleri eski Bakanlarından Hüsnü Doğan, Malatya Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Genel 30.09.2017 13:08:35 0
Eski Bakandan ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tarım, Orman ve Köyişleri eski Bakanlarından Hüsnü Doğan, Malatya Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.


Turgut Özal’ın Başbakanlık yaptığı dönemde Tarım, Orman ve Köyişleri Bakanlığı görevini 5,5 yıl sürdüren Hüsnü Doğan, Malatya’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdür Vekili Zülküf Yıldırımoğlu tarafından karşılanan eski Bakan Doğan’a, Malatya’nın tarım ve hayvancılık potansiyeli ile yapılan çalışmalar hakkında Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Şevket Başyiğit tarafından sunum yapıldı.


Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı görevini uzun yıllar yapan Hüsnü Doğan’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdür Vekili Yıldırımoğlu, "Sayın Bakanımızı Müdürlüğümüzde ağırlamak bizlere şeref vermiştir. Kendileri Bakanlığı dönemindeki tecrübelerini bizlere aktardılar. Bizlerde kendilerine çalışmalarımız hakkında bilgilendirme yaptık. Teşkilatımızın saygıdeğer büyüklerine kapımız her daim açıktır. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: Eski Bakandan ziyaret
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem