Erzurumspor yönetiminden Vali Okay Memiş'e ziyaret

Genel 20.11.2018 09:30:18 0
Erzurumspor yönetiminden Vali Okay Memiş
Tarih: 01.01.0001 00:00
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve ekibi Vali Okay Memiş’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Erzurum’u Süper Ligde temsil eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un hocası Mehmet Özdilek, Vali Okay Memiş’e kalan maçlar ve takımın durumu hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okay Memiş, “Erzurumspor sizinle birlikte bir ivme kazandı. Erzurum Valisi olarak çok teşekkür ediyorum. Bu işlerde samimi olarak çalışmak ve emek sarf etmek çok önemli. Ayağımız uğurlu geldi, inşallah önümüzdeki maçta da 3 puan alırız. Süper ligde bir takımın olması bizler için büyük bir kazançtır. Erzurum sadece futbolda değil, kış turizminde de bölgede ve söz sahibi olacaktır” şeklinde konuştu.
“Valimizin spora karşı müthiş sevgisi bize güç kattı” diyen Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Erzurumspor’a destek olmanız şehir içinde bizim içinde çok önemli. Geldiğinizin ikinci gününde bizleri ziyaret etmeniz bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Ekibim adına yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Erzurumspor’un hocası Mehmet Özdilek Vali Memiş’e Mavi beyazlı takımın formasını ve rozetini takdim etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem