Erzincan’da, eTwinning projeleri tanıtım sergisi açıldı

Erzincan’da, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulunda eTwinning projeleri tanıtım sergisi açıldı.

Genel 27.02.2021 17:10:00 0
Erzincan’da, eTwinning projeleri tanıtım sergisi açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.02.2021 17:10

Erzincan’da, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulunda eTwinning projeleri tanıtım sergisi açıldı.

Açılışın ardından eTwinning projeleri tanıtım sergisi davetliler tarafından gezilerek incelendi. Sergide okulun rehber öğretmenleri ve öğrencileri tarafından katılımcılara sergi hakkında bilgiler verildi. Erzincan Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, "Öncelikle bu projeye katkı sağlayan okul müdürümüze, çok kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Covid-19 ile mücadele edilen bu dönemde gerçekten çocuklarımız belli bir dönem içerisinde eğitimden uzak kaldılar. Okullardan uzakta kaldılar ve biz onları evde daha sağlıklı bir şekilde nasıl eğitime entegre edebiliriz diye düşünüyorken öğretmen arkadaşlarımız sağ olsunlar bizim böyle elimiz ayağımız oldular.” dedi.

Erzincan’ın deprem bölgesi olduğunu ve çocuklarında depreme hazırlıklı olmasının gerektiğini belirten Konak, “Çok güzel projeler yapmışlar. Erzincan’da biliyorsunuz deprem bölgesi, depremde hepimizin olması gerektiği gibi çocuklarımızın da hazır olması gerekiyor. Çocuklarınız bunun üzerine gerçekten çok güzel şeyler yapmışlar onları bilinçlendirmek çok güzel olmuş. Daha sonra dikkat dağınıklığı ve dikkatlerini geliştirmekle alakalı güzel çalışmalar yapmışlar, proje ortaklarıyla bunu gerçekleştirmişler. Çok çeşitli okullardan destek almışlar sadece Türkiye içi değil dışarıdan da destekler almışlar. Proje kapsamında ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulunda açılışı yapılan sergiye Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürleri Yalçın Türkyılmaz ve Fikret Ayaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ