Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya Hakkari gecelerine katıldı

Hakkari’de ziyaretlerde bulunan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, protokol üyeleri ile birlikte Hakkari çarşı merkezini ziyaret etti.

Genel 23.05.2019 23:31:00 0
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya Hakkari gecelerine katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.05.2019 23:31

Hakkari’de ziyaretlerde bulunan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, protokol üyeleri ile birlikte Hakkari çarşı merkezini ziyaret etti.

Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Resul Holoğlu, Güvenlik Daire Başkanı Cüneyt Ünal ve Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile birlikte Hakkari’ye gelen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, üs bölgeleri ziyaretinin ardından kent merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindekiler Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ile birlikte çarşı merkezini ziyaret ettiler.

Bulvar Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen genel müdür Uzunkaya ve beraberindekilere çay, uşkun ve mısır ikramı yapıldı.

Uzunkaya ile sohbet eden vatandaşlar Hakkari’nin huzur ve güven içerisinde olduğunu ifade ederek, Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim sayesinde Hakkari’nin cıvıl cıvıl bir kent görünümüne kavuştuğunu söylediler.

İki yıllık süre zarfında Vali Yardımcısı Epcim sayesinde kentte büyük değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten vatandaşlar, Hakkari’deki görüntülerin İstanbul Taksim’i aratmadığını söylediler.

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel ise yanına gelen tartıcı çocuklara harçlık vererek onlarla yakından ilgilendi.

Genel Müdür Uzunkaya daha sonra protokol üyeleri ile birlikte polisevine geçti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ