Elazığ'da Sakal-ı Şerif heyecanı

Genel 10.06.2018 15:05:10 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığ’da ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’e, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Elazığ İl Müftülüğü, Kadir Gecesi dolayısıyla İzzetpaşa Camii’nde Sakal-ı Şerif’i ziyarete açtı. Öğlen namazından sonra salavatlarla açılan Sakal-ı Şerif, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla Sakal-ı Şerif’in fotoğrafını çekti. Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, yoğunluk sebebiyle herhangi bir izdiham yaşanmaması için müezzinler vatandaşları uyarıp tek tek sıra halinde ziyaret etmelerini sağladı.
Sakal-ı Şerifi gördüğünü ve aşırı derecede duygulandığını aktaran Murat Algül, “Neredeyse ağlayacaktım. O derecede içime bir titreme geldi. Allah herkese nasip etsin” dedi.
Çok duygulandığını belirten Seyfettin Polat ise, “Allah devletimizi , milletimizi ve İslam alemini mağfiret eylesin. Hayırlara vesile kılsın. İlk defa görmedim, daha önce de görmüştüm. Gecemiz de mübarek olsun” diye konuştu.
Sakal-ı Şerif’i görmenin çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Mehmet Doğan ise, sanki Medine’de ziyaret etmiş gibi olduğunu ve çok duygulandığını kaydetti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem