Elazığ’da "İş Sağlığı ve Güvenliği" semineri

Elazığ’da 'İş Sağlığı ve Güvenliği' semineri yapıldı.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşlarda çalışan personele yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği” semineri düzenlendi. Kurumun konferan

Genel 28.02.2019 13:31:13 0
Elazığ’da "İş Sağlığı ve Güvenliği" semineri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da "İş Sağlığı ve Güvenliği" semineri yapıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşlarda çalışan personele yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği” semineri düzenlendi. Kurumun konferans salonunda İş Güvenliği Uzmanı Makine Mühendisi Bekir Dilbaz tarafından seminer verildi. Seminerde ayrıca kuruma bağlı kuruluşlara ait binalar ile eklentilerinin uygun fiziki koşulları taşıyıp taşımadığının incelenmesi, özellikle Proaktif yaklaşımın aşamaları ile iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin alınması konusunda çalışmalar aktarıldı.

İş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin titizlikle ele alınması gerektiğine vurgu yapan İl Müdürü Suat Kenç ise, "Kuruluşlarımızda hizmet alan dezavantajlı bireylerimizin can güvenlikleri ve sağlığı bize emanettir. Türlü sebeplerden mağdur olan 850 insana gönlünü açan kurumun bir ferdi olarak sizden istirhamım hem kendi güvenliğiniz hem de kuruluşlarımızda hizmet alan sakinlerimizin can güvenliği için bu konulara gerekli hasiyeti gösterip bu teorik bilgileri çalışma ortamımızda hayata geçirmenizdir"dedi.

Seminerde Genel İş Sağlığı ve Güvenliği, Risk Etmenleri, Sivil Savunma Tedbirleri ve Sağlık konularında alınacak tedbirler aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem