Elazığ'da iki kuaför bir günlük gelirlerini Mehmetçiğe bağışladı

Genel 7.03.2018 09:53:56 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.03.2018 09:53
Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.
Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlayarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi. Dükkanlarını Türk bayrağı ile donatan kuaförler, asker kıyafet giyerek tıraş yaptı. Afrin’deki askerlere destek olmak istediklerini belirten Adem Akın, “Afrin’deki askerlerin maddi olarak bir desteğe ihtiyaçları olmadığını biliyoruz. Ama burada boş durmadığımızı, onlara yardım ettiğimizi, onların hep aklımızda olduğunu bilsinler istiyoruz. Tabii ki sadece biz değil, tüm esnaflarımızın böyle bir kampanyada bulunmasını istiyoruz. Böyle bir destekte bulunmalarını istiyoruz. Bu gelen tüm gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Allah nasip ederse yarın Ziraat Bankasında hesaplarına atacağız” dedi.
Adem Akın ile birlikte böyle bir karar aldıklarını ifade eden kuaför Mehmet Güner ise, “Biz ortağımla beraber böyle bir karar aldık. Destek amaçlı kampanya başlattık. Bunları diğer esnaflarımızdan da bekliyoruz. İnşallah onlar da böyle bir etkinlik yaparlar. Mehmetçiklerimizin maddi bir sıkıntılarının olmadıklarını biliyoruz. Yine de bizi yanlarında hissetsinler. Biz üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Allah onların yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Kuaförlerin bir kampanya yaptığını ve kendisinin de bundan haberdar olarak kuaföre geldiğini dile getiren müşteri Hacı Demirtaş, “Aslında bugün tıraş olmaya niyetim yoktu. Açıkçası bir nebze bizim de katkımız olsun diye bugün tıraş olmaya karar verdim. Arkadaşlarımı kutluyorum. Aslında bunun Türkiye geneline yayılması lazım. Bizim de maddi ve manevi ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Ancak elimizden bu kadar gelebiliyor. Biz de bu şekilde destek olmak için bugün tıraş olmaya karar verdik. Arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ