Eğitim hizmetlerinde başarı Başkan Ünsal Sertoğlu’nun

Erzurum’un Pasinler İlçesine son 10 yılda 2 okul ve 2 öğrenci yurdunun yapılmasında en büyük takdiri Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu hak etti. Başkan Sertoğlu’nun girişimleriyle yapılan eğitim hizmetleri ile ilçede okul ve yurt prob

Genel 18.01.2019 15:08:24 0
Eğitim hizmetlerinde başarı Başkan Ünsal Sertoğlu’nun
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.01.2019 15:08

Erzurum’un Pasinler İlçesine son 10 yılda 2 okul ve 2 öğrenci yurdunun yapılmasında en büyük takdiri Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu hak etti. Başkan Sertoğlu’nun girişimleriyle yapılan eğitim hizmetleri ile ilçede okul ve yurt problemi yaşanmıyor.

2014 yılında eski Erzurum Milletvekili Sebahattin Eryurt adına Pasinler’de 14 derslikli bir ilkokul ve 200 kişilik bir yurt yapılmıştı. İlçesinde okul ve yurt ihtiyacı olduğunu sürekli dile getiren Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 2015 yılında Erzurum’da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) toplantısında dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüşerek ilçesine bir okul yapılmasını istedi. Aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve ERÇİMSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile de diyaloğa giren Başkan Ünsal Sertoğlu, bir eğitim hizmeti de Başkan Yücelik’ten istedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Pasinler’e bir imam hatip ortaokulu yapma sözü verirken ETSO Başkanı Yücelik ise okulun yurdunu yapma sözü verdi. Temelleri 2016 yılında atılan imam hatip ortaokuluna Efkan Ala ismi verilirken, 200 kişilik öğrenci yurduna ise Ekrem Ceyhun’un ismi verildi.

Dün açılışları yapılan 16 derslikli Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu ve 200 kişilik Ekrem Ceyhun Öğrenci Yurdu Pasinler’de eğitim kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacak. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun büyük gayretleri ile gerçekleşen eğitim hizmetleri nedeniyle vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkan Sertoğlu’nun devlet yatırımları yanında hibe eğitim hizmetlerini de ilçeye kazandırdığını söyleyen ilçe halkı,” Başkanımız 10 yıl boyunca ilçemize önemli yatırımların kazanılmasını sağladı. Bunun yanında hibe eğitim hizmetlerini de yine ilçemiz bu dönemde aldı. Son 10 yılda küçük hibe yatırımları yanında 2 okul ve 2 yurt yapılmasına ön ayak oldu. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ