Doğanşehir’de dikey işaretleme

DOĞANŞEHİR’DE DİKEY İŞARETLEME YAPILIYOR

Genel 19.08.2020 16:13:31 0
Doğanşehir’de dikey işaretleme
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.08.2020 16:13

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik güvenliğini sağlayıcı dikey işaretleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğanşehir’i Kahramanmaraş’a bağlayan 39 kilometrelik Söğüt-Gövdeli Grup yolunda trafik uyarı levhalarının kurulumu yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Malatya genelinde yaptıkları faaliyetler kapsamında Doğanşehir ilçesinde dikey işaretleme çalışması yaptıklarını anlatan Özer, “Yol işaretlemelerini, dairemize bağlı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz yapmaktadır. Doğanşehir Söğüt yolu, Belediyemiz Yol Altyapı ve Koordinasyon Dairemiz tarafından asfaltlanmaya hazır hale getirildi. Asfalt öncesi bizler de dikey işaretleme çalışmalarını yapıyoruz. 39 kilometrelik bir güzergah olan bu yolumuzda yaklaşık 26 kilometrelik kısmın işaretlemelerini tamamladık. Kalan bölümü kısa sürede tamamlayacağız. Çalışmalar bütünüyle tamamlandığında bu güzergahı kullanan araç sahipleri, varmak istedikleri yere giderken daha konforlu bir şekilde gidecek. Sürücülerimiz, kazaları önleyici bir hizmet olan ve trafik güvenliğini sağlayan uyarı levhalarına dikkat ederek, inşallah, can ve mal kayıplarının yaşanmamasını temin edeceklerdir” dedi.

Daire Başkanı Özer, özel donanımlı araçla gerçekleştirdikleri dikey işaretleme çalışmalarını, yaptıkları programlama dahilinde Malatya genelinde yürütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ