“Depreme Ne Kadar Hazırız” konferansı yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından iş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında “ Depreme Ne Kadar Hazırız” konferansı düzenlendi.Prof. Dr. Erdo

Genel 8.05.2019 10:43:22 0
“Depreme Ne Kadar Hazırız” konferansı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından iş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında “ Depreme Ne Kadar Hazırız” konferansı düzenlendi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Dr. Öğr. Üyesi Hatice Duygu Özer, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hande Erman, Seval Özyer, konuşmacı olarak Doğu Anadolu Deprem Araştırma ve Eğitim Koordinatörlüğünden Öğr. Erkan Kayalar, Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Eğiticilerinden Engin Arıoğlu ve Taner Tiryaki’nin yanı sıra üniversitemiz akademik - idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Konferansta Öğr. Görevlisi Erkan Kayalar, depremin nasıl olduğu ve Erzincan’ın depremselliğini hakkında bilgi verirken, Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğü eğitmenlerinden Engin Arıoğlu ve Taner Tiryaki de deprem öncesinde, deprem esnasında ve sonrasında neler yapılması gerekenler hakkında konuşma yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem