DAİB Başkanlığına Ethem Tanrıver seçildi

Genel 29.04.2018 10:35:08 0
DAİB Başkanlığına Ethem Tanrıver seçildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.04.2018 10:35
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB), seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Dedeman Ski Lodge Otelde gerçekleştirdi. Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel 12 yıldır taşıdığı bayrağı Ethem Tanrıver’e devretti.
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından yönetim ve denetim kurullarının raporları, bilanço, gelir gider ve tahmini bütçe hesapları okunarak kabul edildi.
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Kurulu’nda 2 liste yarıştı. Birliğin 2006 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Cemal Şengel iki dönem kuralı gereği başkanlığa aday olmazken; Doğu Anadolu İhracatçıları Birliğinde Ethem Tanrıver’in başkan adayı olduğu kırmızı liste 205 oyla seçimi kazanırken, Osman Bahar’ın başkan adayı olduğu Beyaz liste 189 oy aldı.
12 yıldır onurla sürdürdüğü görevin hayatı boyunca şerefini ve gururunu yaşayacağını söyleyen DAİB Başkanı Cemal Şengel, “Görev sürem boyunca bana büyük destek veren yönetim kurulu ile birlik üyelerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni dönemde, yeni yönetim kurulumuzun bizden daha iyi çalışmalarına imza atacağına inanıyorum.” diye konuştu.
Yeni Başkan Ethem Tanrıver’de, “Bütün sektörleri içine alan bir Birliğimiz var. Bu sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Seçimin tüm ihracatçımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Zor bir coğrafyamız var ama bölgemizin sorunlarının çözülmesi, bölgemizin gelişmesi için 4 sene boyunca tüm gücümüzle çalışacağız. 2017 Genel Kurul Seçimlerinde verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ