Ceylan'dan teşekkür

Genel 5.09.2018 12:17:40 0
Ceylan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.09.2018 12:17
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Onursal Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, 2020 Dünya Göçebe Oyunlarının Türkiye’de yapılması ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
Ceylan, “2012-2016 yılları arasında Federasyon başkanlığımızdan itibaren Dünya Göçebe Oyunlarının önemini her platformda anlatmaya çalıştık. Türkiye Cumhuriyeti Geleneksel Spor Dalları olarak Kırgızistan’da yapılan bu oyunlara düzenli olarak katılım sağladık. 2014, 2016 ve 2018’de de üçüncüsü yapılan bu oyunlara bugün artık daha fazla bir ilgi gösterilmesi bizleri çok sevindirmektedir” dedi.
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Onursal Başkanı Ceylan, 2012 yılından itibaren gerek başkanlık gerekse onursal başkanlık görevlerimizde bu oyunları Türkiye’de gerçekleştirmek için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini ifade etti.
Ceylan, “Cumhurbaşkanımız, Dünya Göçebe Oyunları ile ilgili müjdeyi Bişkek’ten verdi Göçebe Oyunları’nın 4.cüsü, Cumhurbaşkanımızın, Etnospor başkanımız N. Bilal Erdoğan ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Hakan Kazancı Bey’in büyük çabaları sonucunda Göçebe Oyunları 2020’de Türkiye’de yapılacaktır. Böyle güzel bir müjde, Türkiye ve Türk Dünyası için ve ata sporlarımızın dünya ölçeğinde hak ettiği yeri bulabilmesi açısından büyük bir fırsat olarak karşımızda durmaktadır. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Onursal Başkanı olarak, Göçebe Oyunlarının 2020’de Türkiye’de yapılacak olmasından dolayı Başta Cumhurbaşkanımıza, Dünya Etnospor Başkanı N. Bilal Erdoğan’a ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Hakan Kazancı’ya sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Anahtar Kelimeler: Ceylan’dan teşekkür
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ