Ceylan'a hizmet ödülü

Genel 15.11.2017 09:38:20 0
Ceylan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.11.2017 09:38
Güneş Vakfı tarafından Erzurum’da gerçekleştirilen Irak Türkmenleri ve Kuzey Irak Referandumu paneli nedeniyle Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi ve Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’a Kerkük Kültür Derneği Başkanı Dr. Şemsettin Küzeci tarafından; Irak Türkmen Milli Mücadelesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hizmet ödülü takdim edildi.
Törende konuşan Prof. Dr. Ceylan; “Kendimizi her anlamda Türk Dünyasına adadık, bu yolda hizmet etmekten, hele hele Irak Türkmen Milli Mücadelesi’nin bir neferi olmaktan şeref duyduğumu ifade ediyorum” dedi.
Ceylan, Vakfın Türk Dünyası Davası’na gönül veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Türk Dünyası’nın meselelerine kulak vermek, onlar için sosyo-kültürel ve eğitim anlamında sorunları çözmek için gayret sarf etmek çok önemlidir. Bu şuurla hareket eden başta Vakıf yönetim kurulumuz olmak üzere, tüm üyelerimize ve sesimiz olan Güneş Vakfı Gençlik Kolları’na teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler: Ceylan’a hizmet ödülü
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem