Celal ve Sabri Özel kardeşlerden Ramazan yardımı

HAKKARİ’NİN ŞEMDİNLİ İLÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI CELAL ÖZEL VE SABRİ ÖZEL İSİMLİ HAYIRSEVER KARDEŞLER TARAFINDAN RAMAZAN AYI ÖNCESİ İLÇEDE BELİRLENEN BİN 500 AİLEYE ERZAK PAKETİ, 2 BİN 500 AİLEYE İSE UN YARDIMI YAPILDI.

Genel 21.04.2020 15:24:53 0
Celal ve Sabri Özel kardeşlerden Ramazan yardımı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi nüfusuna kayıtlı Celal Özel ve Sabri Özel isimli hayırsever kardeşler tarafından Ramazan ayı öncesi ilçede belirlenen bin 500 aileye erzak paketi, 2 bin 500 aileye ise un yardımı yapıldı.

Şemdinlili hayırsever iş adamları Celal Özel ve Sabri Özel, korona virüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle dağıtılmak üzere ilçeye bin 500 adet gıda paketi ve 2 bin 500 torba un gönderdi. Bir ailenin 1 aylık gıda ihtiyacının bulunduğu paketler ve 2 bin 500 torba un, ilçe merkezi ve köylerde belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Vatandaşlardan Oğuz Fırat, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bilindiği gibi virüsle mücadele ediyoruz. Şemdinli’de ihtiyaç sahibi ailelere Celal Özel ve Sabri Özel’in yardımları bu süreçte de devam ediyor. Kendileri her sene bu tür yardımları yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem