Çakır’dan, Güder’in çalışmalarına övgü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in çevre yolu alt kısmı için büyük adımlar attığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Başkanımızın göz dolduran çalışmalarını takdir ve tebrik ediyorum. Battalgazi’

Genel 18.02.2021 15:23:30 0
Çakır’dan, Güder’in çalışmalarına övgü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.02.2021 15:23

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in çevre yolu alt kısmı için büyük adımlar attığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Başkanımızın göz dolduran çalışmalarını takdir ve tebrik ediyorum. Battalgazi’yi güzel yarınlar bekliyor” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından hayata geçirilen Derme Deresi Islah çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı. Türkülere konu olan projeyle çevreyolu alt kısmının çehresinin baştan aşağı değiştiğine vurgu yapan Milletvekili Çakır, Şehit Fevzi Mahallesi’nde başlayacak olan kentsel dönüşüm projesi ile bütünleşen bir proje olduğuna da dikkat çekti. Projeyi hayata geçiren Başkan Güder’in hizmetlerini ilk günkü heyecan ve aşkla sürdürdüğünü belirterek özel olarak tebrik eden Milletvekili Çakır, Battalgazi’yi güzel yarınların beklediğini ifade etti.

"Hizmet yolunda durma yok, yola devam”

Derme Deresi Islah Projesi’ni çok önemsediğini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak Battalgazi’mizi mazisine layık geleceğe hazırlama noktasında gerek kültürel, gerek sosyal, gerekse alt ve üst yapı noktalarında çalışmalarımızı, gece-gündüz demeden sürdürüyoruz. Malumunuz üzere yaşadığımız deprem ve pandemi, tüm dünyanı etkilediği gibi bizimde hizmetlerimizi aksattı ama biz Battalgazi Belediyesi olarak durmadık. İlk gün ki aşkla hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam ederek, projelerimizi hayata geçirmeye devam ettik. Prestij projelerimiz arasında özellikle Derme Deresi projemizi çok önemsiyoruz. Malumunuz Şehit Fevzi Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız başlayacak. Kentsel dönüşüm ile birlikte Derme Deresi Islah Projemiz, çevreyolu altı diye tabir ettiğimiz bölgenin kaderini değiştirecek çalışmalardır. Battalgazi’mizin her geçen gün çehresi değişiyor. Bizler milletimize efendi olmak için bu makamlara gelmedik. Bizler hizmetkar olmaya geldik. Millete hizmet etme yolunda ne diyoruz, durmak yok, yola devam diyoruz. Battalgazili hemşerilerimizi seviyoruz. Onlara vermiş olduğumuz sözlerimiz var. Hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

"Battalgazi’yi güzel yarınlar bekliyor”

Battalgazi Belediyesi’nin çok ciddi çalışmalara imza attığının altını çizen AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Battalgazi Belediyemiz çok ciddi çalışmalar ortaya koyuyor. İlçemiz güzel hizmetler alıyor. Bu çalışmaları dışarıdan biz biliyoruz ama yerinde görmek şimdiye nasip oldu. Başkanımız Osman Güder’in önemsediği ve bölge için çok ciddi bir proje olan Derme Deresi Islah çalışmalarını inceledik. Hemen yan kısmında bir kentsel dönüşüm çalışması başlayacak. Çevreyolunun altı diye tabir ettiğimiz bölgelerin yenilenmesine vesilen olacak çalışmaların başında yer alıyor. Derme Deresi’nin ciddi bir ıslaha ve bakıma ihtiyacı vardı. Başkanımız güzel bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar göz dolduran çalışmalar. Battalgazi’yi güzel yarınlar bekliyor. Hem oradaki kentsel dönüşüme değer katacak hem de oradaki Selçuklu mahallemiz, Beylerbaşı mahallemiz, Şehit Fevzi mahallemizdeki vatandaşlarımızın nefes alacakları, görseli güzel olan bir alana kavuşmuş olacak. Bundan dolayı başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın Şehr’ül eminliğinde çevreyolunun altının çehresi değişiyor. Emeklerine sağlık” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ