BYEGM Erzincan İl Müdürlüğü Kuruldu

Genel 13.01.2018 13:48:22 0
BYEGM Erzincan İl Müdürlüğü Kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.01.2018 13:48
Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında Erzincan İl Müdürlüğü kuruldu.
Resmi Gazetede 11 Ocak 2018 tarihli yayımlanan karar ile Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında Erzincan İl Müdürlüğü kuruldu.
Konu hakkında yazılı açıklama yapan Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün 18. İl Müdürlüğü olacak olan Erzincan İl Müdürlüğünün, Erzincan halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Milletvekili Bayram açıklamasında; “Dünya genelinde doğru bir Türkiye algısının oluşturulması hedefiyle merkez teşkilatı, 17 il müdürlüğü ve yurtdışındaki 39 basın müşavirliği/ataşeliği ile çalışmalarını sürdüren BYEGM, aynı zamanda yerli ve yabancı basın mensuplarının işlerini daha kolay ve özgürce yapabilmeleri için pek çok faaliyeti aynı anda yürütüyor. Yabancı gazetecilerin akreditasyonu, sarı basın kartı düzenlemesi, mihmandarlık hizmetleri ile hizmet damgalı (gri) pasaport işlemleri Genel Müdürlük tarafından gerçekleştiriliyor.
Güçlü bir yerel medyanın, güçlü bir demokrasinin anahtarı olacağının bilinciyle BYEGM, yerel medyanın güçlendirilmesi için eğitim seminerleri, bilgilendirme toplantıları, gazeteci değişim programları ve basın özendirme yarışmaları düzenleniyor.
İletişim teknolojilerinde yaşanan baş döndürücü gelişmeleri yakından takip eden BYEGM, basınımızın “Yeni Medya” düzenine entegrasyonu için yeni metot ve yaklaşımlar geliştiriyor. Geleneksel medyanın geleceği yakalayabilmesi ve gücünü koruyabilmesi için web ve mobil tabanlı uygulamalar ile sosyal medya alanlarındaki yeni fırsatları araştıran Müdürlük, eğitim ve bilgilendirme toplantılarıyla gerek basın gerekse kamu aktörlerine danışmanlık hizmeti veriyor.
Basın Yayın ve Enformasyon Erzincan İl Müdürlüğünün kurulmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan’ın evladı Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ