Büyükşehir kırsaldaki ulaşım ağına da kalite kazandırdı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki ulaşım ağına bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olur ilçesindeki Beğendik Grup Yolu’nu da tamamlayarak söz konusu bölgenin de ulaşım ağını baştan aşağı yeniledi.

Genel 25.01.2021 11:02:33 0
Büyükşehir kırsaldaki ulaşım ağına da kalite kazandırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.01.2021 11:02

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki ulaşım ağına bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olur ilçesindeki Beğendik Grup Yolu’nu da tamamlayarak söz konusu bölgenin de ulaşım ağını baştan aşağı yeniledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yol konusunda yaptığımız yatırımlarla şehrimizin ulaşım ağına 6 yılda yeni bir vizyon ve yeni bir kalite standartı getirdik” dedi. Olur ilçesi Beğendik Grup Yolu hakkında bilgi veren Başkan Sekmen, “İlçe sakinlerimiz söz konusu bölgedeki ulaşım ağının yenilenmesini istedi. Bizler de ekiplerimizi bölgeye sevk ederek vatandaşlarımızın yol talebini yerine getirdik. 31 kilometre yol uzunluğuna sahip olan Olur Beğendik Grup Yolu’na 35 bin 712 ton asfalt serildi. 186 bin metrekarelik alanı baştan aşağı asfaltladık. 58 bin 590 ton PMT’nin kullanıldığı yol ilçemize adeta yeni bir çehre kattı. Boğazören, Yeşilbağlar, Aşağı Karacasu, Ürünlü, Altunkaya, Taşgeçit, Beğendik, Aşağı Çayırlı, Yukarı Çayırlı, Filizli ve Soğukgöze mahallelerini kapsayan yeni grup yolumuz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

“Erzurum’da asfaltsız yol kalmayacak” şiarını ilke edindiklerini belirten Başkan Sekmen, “Kent merkezimiz de gerçekleştirdiğimiz yol çalışmalarımız kırsalda da devam ediyor. 6 yılda ilimizin kırsal bölgelerinde 4196 kilometre yol yaptık. 1 milyon 291 bin 392 ton asfaltın kullandığı yol çalışmalarımızla Erzurum’un ulaşım ağı böylelikle daha konforlu bir hale geldi” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ