Büyükşehir Elazığlı kardeşlerinin her daim yanında

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Deprem Bölgesi Elazığ’a Gönderdiği Mobil Mutfakta On Binlerce Kişiye Sıcak Yemek İkraminda Bulunuldu.

Genel 28.01.2020 12:50:10 0
Büyükşehir Elazığlı kardeşlerinin her daim yanında
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.01.2020 12:50

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesi Elazığ’a gönderdiği mobil mutfakta on binlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulunuldu.

Büyükşehir’in 50 bin kişilik yemek çıkarma kapasitesine sahip mobil mutfağı, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’dan da tam not aldı. Kurtulmuş, Gül ve Yanılmaz, beraberindeki partililerle birlikte ziyaret ettikleri mobil mutfakta, depremzedelere yemek ikramında da bulundu. Elazığ’a ulaştığı günden bu zamana kadar tam kapasite çalıştırılan ve günde üç öğün yemek çıkartılan mobil mutfakta, yine Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin birbirinden usta aşçıları görev yapıyor.

DEPREMZEDELERE YEMEK İKRAM ETTİLER

Deprem bölgesi Elazığ’da incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mobil Mutfağını da ziyaret etti. Kurtulmuş, Gül ve Yanılmaz, öğle yemeği saatine denk gelen ziyaretlerinde depremzede vatandaşlara yemek dağıtmayı da ihmal etmedi. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, devletin her türlü imkânının seferber edildiği deprem bölgesinde her türlü ihtiyacın giderilmeye çalışıldığını belirterek, “Allah’a şükürler olsun, devletimizin ilgili tüm kurum ve kuruluşları burada. Civar illerden uzatılan yardım ellerini de görmenin mümkün olduğu deprem bölgesinde, böylesine güzel imkânların da oluşturulmuş olması da, ayrı bir şükür vesilesi. Erzurum Büyükşehir Belediyemize burada verdikleri bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“BİZİM BÜYÜK BİR KARDEŞLİĞİMİZ VAR”

Aynı zamanda Elazığlı olan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz da, “Her sıkıntıda ve kara günde bir araya gelerek eşsiz bir dayanışma örneği sergileyen milletimize minnettarız” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkürlerini sunan Yanılmaz, deprem bölgesinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden gönderilen ekipleri, araç-gereçleri ve iş makinelerini görmek; yanı sıra Dadaşların buraya yağmur gibi gıda ve insani yardım malzemesi ulaştırdıklarını bilmek, bizi çok duygulandırdı, kardeşliğimizin ne denli büyük olduğunu ortaya koydu. Büyükşehir Belediyemize ve Dadaşlara ben de kalbi şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik ve Spor 3’te 3 yaptı


Van Spor

24 Erzincanspor’dan Olağanüstü Genel Kurul kararı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücüspor deplasmanda 8 gol yedi


Van Spor

Elazığspor yönetimi biletleri ücretsiz yaptı


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Yüksekova SK: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Silifke Belediyespor: 0


Van Spor

Iğdır FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 4 - Adana Demirspor: 1


Van Spor

Oltu 25 Mart Belediye Spor’dan farklı galibiyet: 6-1


Van Spor

Öğretmenler arası futbol turnuvası başladı


Van Spor

Erzurumşehir Spor Kulübü’nden önemli başarı


Van Spor

Milli badmintoncular Erçetin ve İnci’den Guwahati Masters’ta bronz madalya


Van Spor

Siverek Belediyesi, Ağrı kadın futbolcularının konaklama masraflarını üstlendi


Van Spor

Yeni Malatyaspor sahaya 7 oyuncu ile çıktı, maç oynanmadı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da bahis soruşturmasından 10 futbolcu ceza aldı


Van Spor

Galatasaray, Samsunspor'u Osimhen ile Fırtınalı Maçta 3-2 Devirdi! Liderlik Peşinde!


Van Spor

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ