Büyükşehir Belediyesi, iftar yemeğini evlere ulaştırıyor

MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, YEŞİLYURT VE BATTALGAZİ BELEDİYELERİ İLE KIZILAY TARAFINDAN GÜNLÜK 2 BİN KİŞİLİK SICAK İFTAR YEMEĞİ HAZIRLANIYOR

Genel 29.04.2020 19:18:20 0
Büyükşehir Belediyesi, iftar yemeğini evlere ulaştırıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, bu yıl korona virüs salgını dolayısıyla verilemeyen toplu iftar yemeklerinin yerine evlere iftariye ikramı ulaştırılıyor.

Malatya’da yapılan çalışmayla; 65 yaş üstü, engelli, yalnız yaşayan, yemek yapamayacak durumdaki vatandaşlara sıcak yemek ikramı sunuluyor.

Malatya Valiliği koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri ile Kızılay tarafından günlük 2 bin kişilik sıcak iftar yemeği hazırlanıyor. Yemekler, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Sağlık ve Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda İnönü Üniversitesi Yemekhanesinde günlük 2 bin kişilik sıcak yemek üretimine katkı sunuluyor. Yemekhanede, pişirilip paketlenen iftar yemekleri dağıtıma hazır hale getiriliyor. “Yalnız Değilsiniz” sloganıyla paydaş kurum ve kuruluşlarla yürütülen proje kapsamında yemeğin evlere dağıtımı da yine Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Valilik koordinasyonunda belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yemekleri Büyükşehir iştiraklerinden BELSOS tarafından evlerine götürülerek teslim ediliyor.

Vatandaşlar, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar yemeğini evlerine kadar getirmesi dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ediyorlar.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem