Bulanık’taki husumet barışla sonuçlandı

Muş'un Bulanık İlçesinde Yol Geçme Tartışması Nedeniyle Çikan Ve 3 Kişinin Yaralandığı Kavganın Ardından 2 Aile Arasında Başlayan Husumet, İlçedeki Kanaat Önderlerinin Girişimiyle Barışla Sonuçlandı.

Genel 20.02.2020 11:22:35 0
Bulanık’taki husumet barışla sonuçlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş’un Bulanık ilçesinde yol geçme tartışması nedeniyle çıkan ve 3 kişinin yaralandığı kavganın ardından 2 aile arasında başlayan husumet, ilçedeki kanaat önderlerinin girişimiyle barışla sonuçlandı.

Bulanık çarşı merkezinde Çıplak ve Taşdemir aileleri arasında yol geçme tartışması nedeniyle çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından aileler arasında husumet başladı. Çıplak ile Taşdemir ailelerini barıştırmak için ilçedeki kanaat önderleri girişimde bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından aileler arasındaki husumet sonlandırıldı.

Bulanık Merkez Camiinde düzenlenen programa Bulanık İlçe Müftüsü Murat Karanci, Bulanık Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Yakup Kaya, AK Parti Eski İlçe Başkanı Ali Bulut, iş adamı Ercan Yılmaz, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan İlçe Müftüsü Murat Karanci, ailelerin barışmasını sağlayan kanaat önderlerine teşekkürlerini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem