Bitlis’te ’’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi

Bitlis'te Yapımı Tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Daha Çok Kişinin Faydalanması İçin ''yüzme Bilmeyen Kalmasın'' Projesinin Startı Verildi.

Genel 18.12.2019 15:35:05 0
Bitlis’te ’’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’te yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunda daha çok kişinin faydalanması için ’’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesinin startı verildi.

Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulunun (PMYO) ortaklaşa hazırladığı ’’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi kapsamında yüzme kursu açıldı. Güroymak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Güroymak İlkokulu ile Şehit Er Fevzi Güngür İlkokulundaki 3 ve 4. sınıf öğrencileri, ’’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi kapsamında servislerle Bitlis’e götürüldü.

Proje kapsamında yüzme eğitiminin İsmail Eren Spor Kompleksinde verileceğini söyleyen Güroymak Kaymakamı M. Faruk Sancaktutar, "Kaymakamlığımızın imkanlarıyla hazırlanan araçlarla okullarımızda okuyan öğrencilerimizi öğretmenlerinin gözetiminde Bitlis’e taşıyoruz. Eğitmenlerimiz, çocuklara yüzme ve cankurtaran tekniklerini en ince ayrıntısına kadar öğretiyorlar. Bitlis’te projenin ilk startını, bugün ilçemizden gönderdiğimiz öğrenciler yaptılar. Proje kapsamında bütün öğrencilerimize havuzda yüzme keyfini yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem