Bitlisli kadınlardan Diyarbakır annelerine destek

Bitlisli Kadınlar, Terör Örgütünce Dağa Kaçırılan Çocuklarina Kavuşmak İçin Oturma Eylemi Başlatan Diyarbakır Annelerine Destek Olmak İçin Diyarbakır’a Gitti.

Genel 12.12.2019 09:10:55 0
Bitlisli kadınlardan Diyarbakır annelerine destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlisli kadınlar, terör örgütünce dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için oturma eylemi başlatan annelere destek olmak için Diyarbakır’a gitti.

Terör örgütünce dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için annelerin Diyarbakır’da 3 Eylül’de başlatmış olduğu oturma eyleminin bugün 100. günü. Bitlis’te bazı sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri, 100 gündür Diyarbakır’da oturma eylemi yapan annelere destek olmak amacıyla Diyarbakır’a gitti. Ellerinde pankartlarla Diyarbakır’a giden Bitlisli kadınlar, evlat nöbetindeki annelerin acılarını paylaştı. Teröre karşı bu haklı direnişlerinde Diyarbakır annelerinin yalnız olmadıklarını, Bitlisli kadınlar olarak her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını belirttiler.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Hiçbir terör örgütü Türk bayrağımızı asla indiremeyecek. Bu evlatlar sadece buradaki annelerin evlatları değil, hepimizin evlatlarıdır. Biz bu vatan için canlarımızı seve seve vermeye hazırız. Şu an sınırlarımızda gece gündüz, bayram tatil demeden nöbet tutan tüm Mehmetçiklerimize buradan selamlarımızı gönderiyoruz” denildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem