Bitlisli fotoğrafçılar Malatya'da Bitlis'i tanıttı

Genel 24.07.2018 16:20:07 0
Bitlisli fotoğrafçılar Malatya
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.07.2018 16:20
Bitlisli fotoğraf sanatçıları Özkan Olcay ve İsmail Araboğa, Malatya’da fotoğraf severlerle bir araya gelerek Bitlis ve Ahlat’ı tanıttılar.
Malatya Büyükşehir Kent Konseyinin davetlisi olarak kente gelen ve Hamit Fendoğlu Toplantı Salonunda gerçekleşen programda Bitlisli fotoğraf sanatçısı Özkan Olcay, “Tozlu Yolculuk”, “Kubbet-Ül İslam; Ahlat” ve “Objektifime Yansıyanlar”, Bitlisli fotoğraf sanatçısı İsmail Araboğa ise “Bitlis Hayattan Kareler” adlı fotoğraf sunumuyla Malatyalı fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf severlerle bir araya geldi. Sunum sonrası fotoğraf sanatçıları Özkan Olcay ve İsmail Araboğa, fotoğraf severlere yönelik söyleşide bulundular.
Sunum sonrası çekmiş olduğu birbirinden güzel fotoğrafların hikâyesini anlatan Özkan Olcay, “Çekmiş olduğumuz her fotoğrafın bir emeği var. Objektifimize yansıyan güzellikleri ve yaşadığımız bölgeyi fotoğraf severlerin ve insanların görmesi için çaba sarf ediyoruz. Fotoğraf sanatını yapmamızın bir diğer amacı da yaşadığımız ili ve ilçemizi tanıtmaktır. Malatya’daki dostlarımıza ve fotoğraf severlere yaşadığımız bölgeyi ve Ahlat’ı tanıtmaya çalıştık. Oldukça verimli ve güzel bir program oldu. Davet ve ilgilerinden dolayı Malatya Büyükşehir Kent Konseyine, Fotoğrafçılık Çalışma Grubuna ve Malatyalı fotoğraf severlere teşekkür ediyorum” dedi.
Fotoğraf sanatçısı İsmail Araboğa da, Malatya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizlere bu imkanı tanıyan Malatya Büyükşehir Kent Konseyine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlikle Malatyalı fotoğraf severlerle bir araya geldik” diye konuştu.
Fotoğraf sunum ve söyleşinin sonunda fotoğraf sanatçıları Özkan Olcay ve İsmail Araboğa’ya plaket takdiminde bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi.
Fotoğraf sanatçıları Olcay ve Araboğa, ayrıca 2 gün boyunca Malatyalı fotoğraf severlerle birlikte Malatya ve ilçelerini fotoğrafladı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ