Bitlis Belediyesinden büyük su indirimi

Bitlis Belediye Meclisinde gerçekleştirilen 2019 bütçe görüşmelerinde alınan kararla ticarethanelerin su fiyatlarına indirim getirildi.Bitlis Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere ticarethanelerin su ücretlerinde yüzde 37 ind

Genel 30.01.2019 11:05:06 0
Bitlis Belediyesinden büyük su indirimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis Belediye Meclisinde gerçekleştirilen 2019 bütçe görüşmelerinde alınan kararla ticarethanelerin su fiyatlarına indirim getirildi.

Bitlis Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere ticarethanelerin su ücretlerinde yüzde 37 indirim kararı aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na en hızlı refleks gösteren ve sosyal tesislerinde yüzde 37 indirime giden Bitlis Belediyesi, bütçe görüşmelerinde de önemli bir karara daha imza attı. Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ye destek olmak adına oy birliğiyle alınan kararla, su fiyatlarında indirime gidildi. 2019 bütçelerinin görüşüldüğü Bitlis Belediye Meclisinde, 2018 su bedellerine göre suya yüzde 37’lik bir indirim kararı alındı. Alınan karar, 1 Ocak 2019 itibariyle faturalara yansıyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras, “Bitlis Belediyesi olarak Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na tam destek verelim ve vatandaşımızın bütçelerine katkıda bulunalım istedik. Onların bir nebze olsun bu ekonomik sıkıntıda rahat etmeleri anlamında yüzde 37’lik ciddi bir su indirimini kararlaştırdık” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem