Bisikletçilerden kamp teşekkürü

Erzurum’da kampa giren bisikletçiler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Genel 3.02.2021 16:43:59 0
Bisikletçilerden kamp teşekkürü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.02.2021 16:43

Erzurum’da kampa giren bisikletçiler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Erzurum’da alt yapıdan profesyonel lige geçen 15-23 yaş arası 11 bisikletçi İl Temsilcisi Mustafa Kocaman nezaretinde kampa girdi. Sporcular, kendilerine kamp imkanı tanıyan ve destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, desteklerinden ötürü teşekkür etti. İl Müdürü Taşkesenligil, sporda branş ayrımı yapmadan sporculara ve takımlara destek verdiklerinin altını çizerek, genç pedallara profesyonel lige yükselen pedalları kutladı. Bisikletçilere kamp için başarı dileklerini ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “İlimiz ve Türkiye’miz için en güzelini yapacağınıza inancım tam” diye konuştu.

Erzurum Bisiklet İl Temsilcisi ve Bike Spor Kulüp Başkanı Mutafa Kocaman ise sezon hazırlık kampına girdiklerini belirterek, hedeflerinin kampı iyi bir şekilde değerlendirerek, yeni sezon açılış yarışlarında yüksek puan almayı hedeflediklerini söyledi. Kocaman, “Yeni sezon açılış yarışlarında yüksek puan alarak, ligde kalmayı ve uluslararası puanlı yarışlara katılmayı hedefliyoruz” dedi.

15 gün süren kampta Yüksel irtifa kazanılması ve mukavemet antrenmanlarına önem verildiğinin altını çizen Kocaman, “ Özellikle güç denge antrenmanları yapıyoruz. 20 Ocakta başlayan kampımız 5 Şubat’ta bitecek. Kampa U15 kategorisinde bir sporcu gençler kategorisinde 4 sporcu yer alıyor. Elit 23 kategorisinde 6 bisikletçi kampta pedal çeviriyor.

Aralarında milli takım Sporcusunun da bulunduğuna işaret eden Erzurum Bike Spor Kulüp Başkanı ve Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman, Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde çalışmalara ara verilmeden devam ettiklerini vurgulayarak, “Bu sporun doğasında sosyal mesafe var. O yüzden tüm pandemi tedbirleri alarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bu arada bisikletçilerin ziyaretinde GSİM Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz da hazır bulundu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcudan karatede birincilik


Van Spor

Kars’ta hayatını kaybeden Kundakçı’ya duygusal veda: Kundakçı, Kars’ta unutulmadı


Van Spor

Elazığspor Kaptanı Halil İbrahim’den 2 gol, 2 asist


Van Spor

Malatya’da 31 takım Türkiye finali için yarışacak


Van Spor

Muş Gençlerbirliği U-16’da bölge şampiyonu oldu


Van Spor

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ