Bingöl’de "Korona virüsüne" karşı dezenfekte önlemi

BİNGÖL BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI HALK OTOBÜSLERİNİ VE YOLCU DURAKLARINI DEZENFEKTE ETTİ.

Genel 13.03.2020 13:31:56 0
Bingöl’de "Korona virüsüne" karşı dezenfekte önlemi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’de de "Korona virüsüne" karşı vatandaşların yoğun olarak kullandığı halk otobüsleri ve duraklar dezenfekte edildi.

Çin’de başlayıp dünyaya yayılan korona virüsünün Türkiye’ye sıçramasının ardından ülke genelinde hem kurumlar hem vatandaşlar tedbirlerini almaya devam ediyor.Bingöl’de de okullarda ilaçlamaların yapılmasının ardından kent merkezinde şehir içi ulaşım araçlarında ve duraklarda salgına karşı dezenfekte çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların kent genelinde devam edeceği, toplu kullanım alanları ve parkların da düzenli olarak ilaçlanacağı aktarıldı.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan Vekili Sait Kolak, Bingöl’de bir sorun olmadığını ve sadece tedbir amaçlı çalışmaların yapıldığını söyledi.

Kolak, “Çin’den başlayan ve ülkelere yayılan bu korona virüsünden dolayı biz de kentimizde tedbir amaçlı çalışmalara başladık. Şehir içi ulaşım, su depoları, parklarımız, camilerimizde tedbir amaçlı ilaçlama yaptık. Tüm birimlerimiz, el birliğiyle şehrimizi temizliyoruz. Bunu sadece önlem amaçlı yapıyoruz Allah’a şükür Bingöl’de bir sorun yok” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem