BİMYAD Başkanı Apohan’dan ’Evinde kal haber olma’ uyarısı

BİMYAD BAŞKANI APOHAN: “EVİNDE KAL HABER OLMA”

Genel 16.04.2020 15:18:27 0
BİMYAD Başkanı Apohan’dan ’Evinde kal haber olma’ uyarısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, Çin’de görülen ve tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüsün Türkiye’de de can almaya devam ettiğini belirterek, “Evinde kal haber olma” dedi.

Korona virüs konusunda vatandaşları uyaran ve tedbirli olmaya davet eden BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan, “Malatya’da yaşayan vatandaşlarımız korana virüs nedeniyle evinizde kalın dışarıya çıkmayın, inşallah kurullara uyarsak hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Apohan, “Malatya’da çalışan basın mensuplarımız yağmur çamur demeden görevin başında olmaya devam ediyorlar. Korana virüs nedeniyle vatandaşlarımız doğru ilkeli haber yapmaya çalışıyorlar. Biz basın mensupları olarak Malatyalılar evinizde kalın Haber olmayın diyoruz. Her koşulda basın mensuplarına destek veren yetkilere teşekkür ediyorum. BİMYAD Genel Merkez yönetimi olarak bizde korona virüs nedeniyle sosyal medya üzerinde toplantılarımız ve projelerimiz arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Biz dernek olarak Malatyalı vatandaşlarımıza dezenfekte ürünleri vereceğiz. Basın mensupları olarak evinizde kalın diyeceğiz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem