BEÜ ailesi iftarda bir araya geldi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ailesi, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın ev sahipliğinde geleneksel iftar programında bir araya geldi. Rektörlük tarafından iki gün boyunca düzenlenen geleneksel iftar programında, BEÜ Rektörü Prof...

Genel 31.05.2019 09:35:00 0
BEÜ ailesi iftarda bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ailesi, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın ev sahipliğinde geleneksel iftar programında bir araya geldi.

Rektörlük tarafından iki gün boyunca düzenlenen geleneksel iftar programında, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ile üniversitenin tüm birimlerinde çalışan akademik ve idari personel ile aileleri bir araya geldi. Yardım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Prof. Dr. Sabir Rüstemli ve Prof. Dr. Zeki Argunhan da hazır bulundu.

Tatvan’da bir restoranda düzenlenen geleneksel iftar programında, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve eşi Hatice Yardım konuklarını kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yardım, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu anımsatarak, Bitlis Eren Üniversitesi ailesini aynı sofrada bir bütün olarak görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Üniversitede çeşitli birimlerde görev yapan akademik ve idari personel ile ailelerinin Ramazan ayını kutlayan Rektör Prof. Dr. Yardım, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini, tüm insanlığa ve Müslümanlara huzur ve bereket getirmesini diledi.

Üniversitenin akademik ve idari personelinin aileleriyle katıldığı geleneksel iftar programı, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın açılış konuşmasının akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde devam etti.

Daha sonra ezanın okunması ile birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem